Minőség- és környezetpolitikai nyilatkozat
 
 
A PARTIUM '70 Műanyagipari Zrt. gazdasági céljait a vevők igényeinek kielégítésével, a mennyiségi és minőségi követelmények teljesítésével, a környezet védelmének betartásával valósítja meg.
A minőségi igényeknek, a versenyképesség növelésének, valamint a környezetvédelmi elvárások kielégítésének érdekében vállalatunk MSZ EN ISO 9001 és MSZ EN ISO 14001 szabványok szerinti integrált rendszert működtet.
Célunk, hogy vevőink elvárásainak megfelelően termékeink minőségével, környezetvédelmi teljesítményünkkel teljes megelégedettséget érjünk el.
Részvénytársaságunk vezetősége a minőség- és környezeti politika megvalósítása érdekében az alábbi célkitűzéseket fogalmazza meg:
 
 Tevékenységünk során célunk a hibamegelőzés. Olyan kultúra megteremtésére törekszünk, melyben a hatékonyság, a minőségjavítás és a környezet védelme iránti igény természetes.
 Folyamatosan mérjük tevékenységeink környezeti hatásait, hogy szükség esetén időben be tudjunk avatkozni a környezet károsítás megelőzése érdekében.
 Rendszeres képzésekkel erősítjük dolgozóink minőség- és környezetközpontú szemléletét. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munkahelyeken megfelelő kompetenciájú dolgozók lássák el feladatukat, akik tisztában vannak hatásköreikkel és felelősségi körükkel is.
 Biztosítjuk a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, a minőséget és a környezetvédelmet előtérbe helyező szervezet működését és a szakterületek folyamatos együttműködésének feltételeit.
 A termékminőség folyamatos javítását a műszaki technológiai színvonal modernizálása révén, a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével valósítjuk meg.
 A vállalat állandó beszállítóitól is elvárjuk a minőség- és a környezettudatos gazdálkodást.
 Betartjuk a környezetvédelmi és egyéb jogszabályi követelményeket, szabványelőírásokat és hatósági kötelezéseket.
 Piacpolitikánkban a vevőközpontú szemléletet alkalmazzuk.
 Teljesítményünk révén az ISO 9001 és ISO14001 szabványok szerinti tanúsítvány megtartására, a társaság integrált irányítási rendszerének fejlesztése törekszünk.
 
Céljaink megvalósítására a PARTIUM '70 Műanyagipari Zrt. vezetése kötelezettséget vállal.
 
Debrecen, 2014. január 13.
 
Orosz János
vezérigazgató